EEM Groepenkasten

Zon en een beetje regen, morgen zomers warm

zomer tropisch warm klazienaveen zonVandaag wordt het 20-25 graden. Het warmst wordt het in het zuidoosten. Aanvankelijk is er ruimte voor de zon. Later vanmiddag is het meer bewolkt en volgt in het noorden en midden regen. Morgen wordt het nog warmer met op veel plekken 25-29 graden. Wel is er in het binnenland kans op onweersbuien.

Het is wisselend bewolkt en de temperatuur ligt vanochtend vroeg rond 14 graden.

De temperatuur loopt op naar 20 graden op de Wadden tot lokaal 25 in het zuidoosten van het land. In de loop van de middag neemt de bewolking vanuit het westen toe en eind van de middag kan in het noorden en midden van het land een beetje regen vallen. De zuidwestenwind neemt toe tot matig in het binnenland en (vrij) krachtig in de kustgebieden.

Vanavond wordt het overal weer droog en vannacht blijft het droog. Het is wisselend bewolkt en het wordt niet kouder dan 16 graden.

Morgen is er vrij veel bewolking, maar de zon schijnt er grote delen van de dag wel doorheen. Het wordt zomers warm met maxima van 25-29 graden. Misschien wordt in het zuidoosten van het land ergens 30 graden gehaald. Op de Wadden en vlak aan zee blijft het kwik net onder de 25 graden steken. In de middag neemt de kans op een stevige onweersbui in de zuidoostelijke helft van het land toe.

De zuidenwind is matig, aan zee soms vrij krachtig. Morgenavond draait de wind naar het (zuid)westen en trekt een aantal buien over het land.

Maandag wordt het 20-23 graden. Het weerbeeld bestaat uit een mix van enkele buien en zonnige momenten.

De rest van de week is het wisselvallig zomerweer. De temperatuur heeft elke dag moeite om 20 graden te halen. Volgend weekend lijkt het weer iets warmer te worden, maar of dit een begin is van een mooi-weer-periode is nog sterk de vraag.

(Bron: weeronline.nl)Back To Top