EEM Groepenkasten

Zondag 18 december opnieuw een sfeervolle Kerstmarkt in Zwartemeer

zwartemeer, kerstmarktZwartemeer – Op zondag 18 december is er opnieuw een gezellige en sfeervolle Kerstmarkt in het grensdorp Zwartemeer, een dorp dat groot is in het organiseren van kleinschalige en grote evenementen.

Al sinds vele jaren wordt er traditiegetrouw een Kerstmarkt georganiseerd met medewerking van de vele lokale verenigingen. Een voorbeeld is de Club van 15 van de handbalvereniging Hurry-Up, dat met een enveloppenspel aanwezig zal zijn met vele leuke prijzen. Sponsoren hiervan zijn onder andere de Club van 15 zelf, Profile Bruning Klazienaveen, Expert Klazienaveen, Spar Kroeze Zwartemeer en Slagerij Grouwe. Ook is er een heerlijke kop snert te koop voor een laag prijsje. Met de opbrengsten wordt de jeugd van Hurry-Up gesteund.

Kerstmarkt, Kerstman en veel meer

Maar er is natuurlijk meer!zwartemeer, kerstmarktDe Kerstman zal zijn aanwezigheid duidelijk laten merken, de Kersttrein rijdt zijn ronde weer door het dorp, hapjes, drankjes, kerststukjes en vele andere activiteiten zijn er. De Kerstmarkt Zwartemeer wordt jaarlijks door vele honderden mensen bezocht. De markt vindt plaats in het centrum van Zwartemeer en is vanaf 11.00 uur geopend. Jij komt toch ook?Back To Top