EEM Groepenkasten

Zondag 26 juli geen treinen tussen Zwolle en Ommen

spoor, ns, reizen, railsRegio – Op zondag 26 juli rijden de gehele dag geen treinen tussen Zwolle en Ommen vanwege werkzaamheden aan het spoor. Arriva zet snel- en stopbussen in om vervoer toch mogelijk te maken. Op het traject tussen Ommen en Emmen rijden de treinen wel, maar volgens een gewijzigde dienstregeling.

Afhankelijk van de eindbestemming dienen reizigers rekening te houden met minimaal een half uur tot een uur extra reistijd. De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website www.arriva.nl of telefonisch op te vragen via 0900 – 9292 (€ 0,70 p.m.).

Fietstransport

De bussen zijn helaas niet geschikt om een fiets mee te transporteren.  Ook reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel moeten reizen, wordt geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken via 0900-2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.).  Vervoersbedrijf Arriva zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Emmen-Zwolle

Maar ook op donderdag 30 juli tot en met zondag 9 augustus zijn er werkzaamheden aan het spoor. Op weekdagen kunt u tussen Coevorden en Mariënberg, en in de weekenden tussen Emmen en Mariënberg gebruik maken van de bus. Voor meer informatie zie reisplanner NS.

(Bron: www.ns.nl )

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top