EEM Groepenkasten

Zondag 27 november Tweede Trouwbeurs Veenpark in dit jaar

veenpark trouwen trouwbeurs 2016Barger-Compascuum – Donkere wolken boven het huwelijk? Voor het bruidspaar op deze bijzondere foto van Reina de Vries lijkt dat misschien zo, maar niets is minder waar.

Tijdens de fotosessie in het Veenpark slaagt de Emmense fotografe er opnieuw in om het geluk van een bruidspaar op een heel bijzondere manier vast te leggen. Een perfect shot! De trouwdag van ieder bruidspaar verdient een perfect shot en niet alleen van de fotograaf.

Een goede huwelijksdag moet goed georganiseerd worden. Op de Trouwbeurs in het Veenpark zijn zondag 27 november 40 bedrijven verzameld die elk bruidspaar daar bij graag van dienst zijn. Voor alle aanstaande bruidsparen, of stellen met plannen, en hun familie en vrienden is de toegang gratis.

Het Veenpark ontvangt je, met koffie en bruidstaart, graag tussen 11:00 en 16:00 uur. Wat een paar jaar geleden begon als een open dag, is inmiddels uitgegroeid tot een echte Trouwbeurs. Het is al de tweede Trouwbeurs in 2016. Het Veenpark komt daarmee tegemoet aan de wensen van de standhouders om de beurs naar het najaar te verplaatsen omdat dit beter afgestemd is op de planning van de trouwlustigen. De namen van alle deelnemende bedrijven zijn te vinden op www.veenpark.nl.

Magazine Trouwen & Vieren

Onder de naam Trouwen & Vieren geeft het Veenpark voor het eerst een full color trouwmagazine uit . Een magazine voor die ene, onvergetelijke dag. Het bevat informatie en artikelen over trouwen, huwelijk en de mogelijkheden in het grootste museum van Nederland. Alle bruidsparen krijgen het magazine gratis bij een bezoek aan de beurs. Vanaf de dag van de Trouwbeurs is er ook een online versie van het magazine beschikbaar via de website van het Veenpark.

Kledingshow en Trouwceremonie

Een van de deelnemende bedrijven op de Trouwbeurs is Weggemans Bruidskleding. Zij verzorgen twee keer (12:00 en 15:30 uur) een kledingshow, waarbij een tipje van de sluier van de nieuwste collecties wordt opgelicht. In de prachtige Veenkerk van het Veenpark kun je om 13:30 en 14:30 uur een “echte huwelijksceremonie” bijwonen.

Het is net een echt huwelijk. De trompetten klinken en je mag een traantje weg pinken. De aanwezige ambtenaren, van de Burgerlijke Stand van de gemeente Emmen, zullen niet echt een officieel huwelijk sluiten. Behalve voor deze voorbeeldceremonie, zijn ze ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Om te trouwen en te vieren

Waar vind je dat nou, een eigen nostalgisch dorp om te trouwen? Maar ook meteen een unieke fotolocatie en een plek waar de familie zich even kan vermaken als het bruidspaar aan de reportage werkt. Ruim voor de ceremonie komen, rustig je auto kunnen parkeren en die pas ‘s avonds weer op gaan zoeken. Want behalve het trouwen is het Veenpark natuurlijk ook de locatie om te vieren. Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie beschikt het park over treinen en boten. Behalve de trouwlocaties zijn ook alle zalen en restaurants van het park te bekijken.

Veenpark

Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444
E-mail: info@veenpark.nl
Website: www.veenpark.nl

(Foto: copyright Reina de Vries)

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan






Back To Top