EEM Groepenkasten

Zondag 8 oktober WandelFit met A Let’s Move

a let's move wandel fit klazienaveen alet lingenaarKlazienaveen – Zondag 8 oktober 2017 houdt A Let’s Move een WandelFit voor iedereen die lekker gezond wil bewegen in de natuur.

Wil jij lekker gezond bewegen in de natuur, maar wil je niet uitgeput thuiskomen? Doe dan mee aan WandelFit! WandelFit wordt elk kwartaal aangeboden door A Let’s Move en is onder begeleiding van eigenaresse Alet Lingenaar.

WandelFit

WandelFit is stevig doorwandelen met adem voor het voeren van een gesprekje. Het wandelen met elkaar is gezellig en het helpt je op weg naar een betere conditie.

WandelFit begint zondag 8 oktober om 9.30 uur bij De Groene Trambrug aan de Mr. Overingstraat 83 in Klazienaveen. De wandeling duur ongeveer 90 minuten en kost € 7,50 (dat is inclusief 2 koppen koffie of thee en een gezonde snack bij De Groene Trambrug).

Wil je meedoen?

Geef je op bij Alet Lingenaar via telefoon (06 29 00 37 78), e-mail (info@aletsmove.nl) of middels een berichtje op Facebook. Vermeldt daarbij je naam, het aantal personen, je e-mailadres en/of je telefoonnummer.

Wat: WandelFit
Wanneer: Zondag 8 oktober vanaf 9.30u
Startlocatie: De Groene Trambrug, Mr. Ovingstraat 83, 7891 TG Klazienaveen
Kosten: € 7,50 pp, incl. 2 koppen koffie / thee en een gezonde snack

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top