EEM Groepenkasten

Zwartemeer 1 laat Protos ontsnappen met een punt, Zwartemeer 2 is Herbstmeister

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Protos was met een defensieve strategie naar Klazienaveen gekomen om minimaal niet te verliezen van Zwartemeer. Het spel speelde zich de gehele wedstrijd dan ook bijna alleen maar op de helft van Protos af.

Protos was echter levensgevaarlijk in de counter, vooral via de prima spelende Robin Soppe. In de 12e minuut schudde hij de defensie van Zwartemeer van zich af en maakte de 0-1. En amper twee minuten later liet hij Meyerink de 0-2 maken. Zwartemeer speelde een van haar slechtste wedstrijden en had grote moeite om voorin tot uitgespeelde kansen te komen. Op slag van rust kon Gezim Luli een voorzet geven die door Martin Bauerhuit kon worden ingekopt voor de 1-2.

Tweede helft

De Zwartemeer aanhang hoopte op een snel herstel van de opgelopen achterstand in de tweede helft, maar kwam bedrogen uit. Protos nam heel slim een vrije bal snel die perfect terecht kwam bij Bram Mittendorff, die ongehinderd door de niet oplettende Zwartemeer verdediging de 1-3 kon binnenkoppen. Direct daarop verkleinde Martin Bauerhuit de achterstand weer tot 2-3 met een diagonaal schot. Vervolgens deed Protos zichzelf de das om. Ze speelden al met 10 man, omdat Michel Soppe rood had gekregen na een te grove charge. Na de 2-3 probeerde Jesse Habing de bal snel uit het doel te halen, maar werd daarbij nagetrapt door keeper Voorstok, die vervolgens met rood kon vertrekken. Even later gevolgd door trainer Lubach die zijn misbaar ver in het veld lopend kenbaar maakte.

Tegen 9 man van Protos was het een ware belegering van het Protos doel, maar kwam er nauwelijks een goede aanval uit de voeten van Zwartemeer. Wel wist Maurice Heine nog de 3-3 te maken, maar verder kwam Zwartemeer niet meer. Voor Zwartemeer voelde de puntendeling als een verlies. Voor Protos leek het een kleine overwinning, maar de rode kaarten zullen hun wissel nog trekken op de rest van hun seizoen.

vv zwartemeer 2 seizoen 2015-2016

Zwartemeer 2 ‘Herbstmeister’

Heel anders deed Zwartemeer 2 het die ochtend. Het won met maar liefst 8-1 van Germanicus 3. De eerste 2 goals vielen al snel door Dion Kuhl, gevolgd door 2 treffers van Tomas Been. Vlak voor rust maakte Tom Lambers de 5-0 uit een penalty. Na rust maakte Germanicus de 5-1 maar Zwartemeer scoorde via Bas de Vries, Martijn Weinans en Dion Kuhl nog 3 keer. Zwartemeer 2 is daarmee Herbstmeister of zoals trainer Johan Sikkes vindt, Wintermeister. (Het is echter nog geen winter, Johan.)

Voor Zwartemeer 2 is het nu winterstop. Zwartemeer 1 moet volgende week aantreden bij Ter Apel op het kunstgras.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top