EEM Groepenkasten

Zwartemeer begint competitie met overwinning bij CEC

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – vv Zwartemeer is de competitie goed begonnen met een zakelijke overwinning uit bij CEC.

Menig Zwartemeer supporter was nieuwsgierig hoe de geel/zwarten het zouden doen in de opening van het seizoen. In de uitwedstrijd naar CEC zou gelijk een sterk geachte opponent worden getroffen. Daarnaast had Zwartemeer nogal wat personele mutaties ondergaan en waren een aantal A-junioren doorgeschoven naar de selectie.

Die A-junioren deden het echter prima. Mart Hoff startte in de basis als rechtsback en Nick Hoorn als rechtsbuiten. Beide speelden een prima wedstrijd. In het begin van de wedstrijd was het een beetje aftasten voor beide teams, maar Zwartemeer nam steeds meer het heft in handen. De drie jonge maar snelle voorhoedespelers van Zwartemeer waren een constante plaag voor de CEC defensie en de 0-1 die Maurice Heine binnenschoot in de 20e minuut was dan ook verdiend.

Onstuimig

Daarna verzuimde Zwartemeer om de voorsprong verder uit te breiden. Veelal was het voorin wat te onstuimig om de kansen adequaat af te werken. CEC kreeg eigenlijk de gehele wedstrijd geen kansen. De voorwaartsen van CEC hadden geen kans tegen de sterke defensie van Zwartemeer. Een aantal schoten van afstand en vrije trappen rond de 16 meter waren of een prooi voor keeper Justin Verschoor of gingen over of naast het doel.

Wel was in de tweede helft het veldoverwicht van Zwartemeer een stuk minder en was de wedstrijd meer spannend dan fraai. Zwartemeer speelde wat defensiever en was gevaarlijk in de counter. Gescoord werd er echter niet meer. Zo begon Zwartemeer goed aan het nieuwe seizoen.

Volgende week wacht het thuisduel tegen Asser Boys dat ook haar eerste wedstrijd heeft gewonnen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top