EEM Groepenkasten

Zwartemeer blameert zich bij Noordster

voetbal vv zwartemeer klazienaveen

Klazienaveen – De laatste wedstrijd voor de winterstop uit bij Noordster in Oude Pekela was een regelrechte blamage voor Zwartemeer. Het leek wel of de spelers van Zwartemeer erbij stonden en alleen maar keken hoe ze verrast werden door Noordster, zeker in de eerste 20 minuten.

Noordster maakte de 1-0 in de eerste de beste aanval in de 1e minuut en maakte de 4-0 in de 24e minuut. De wedstrijd was toen uiteraard al gespeeld. Er kwam nog een sprankje hoop toen Bas de Jonge de 4-1 scoorde maar die werd gelijk door Noordster de kop ingedrukt door de 5-1 te maken wat ook de ruststand was.

In de tweede helft was het eerst Noordster dat de 6-1 maakte maar vervolgens ontstond er iets van het nog plichtmatig uitspelen van de wedstrijd door beide partijen. Noordster zou nog twee keer scoren en Zwartemeer ook. Bas de Jonge maakte de 2e en B-Junior Thyran Lambers maakte tijdens zijn debuut in het eerste elftal de 8-3, tevens de eindstand.

Zwartemeer vertrok met het schaamrood op de kaken richting Klazienaveen en heeft de winterstop de tijd om zich te herpakken. De tweede competitiehelft zullen ze nog meer dan vol aan de bak moeten om de onderste plaatsen te ontlopen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top