EEM Groepenkasten

Zwartemeer delft het onderspit tegen Germanicus

voetbal vv zwartemeer klazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer moest aantreden bij koploper Germanicus en had goede hoop daar een resultaat neer te zetten. Die hoop kreeg al snel een deuk, toen al in de 1e minuut een vrije bal vlak voor de achterlijn buiten de 16, ineens onaangeraakt door een kluwen van benen binnengeschoten werd door Germanicus. Vervolgens ontspon zich een duel waar het niveau niet bijster hoog van was. Germanicus heeft zeker niet de vorm te pakken van voor de winterstop. Zwartemeer drong wel aan voor de gelijkmaker maar was onmachtig voor het Germanicus doel. Zeker drie goede kansen werden niet benut.

Na rust plaatste Germanicus een counter, de aanvaller liep dik buitenspel volgens vriend en vijand, de grensrechter van Zwartemeer vlagde maar de scheidsrechter liet tot ieders verbazing doorgaan. Hieruit maakt Germanicus de 2-0. Protesten van Zwartemeer zijde hielpen niet en daarmee was in feite de wedstrijd gespeeld. Zwartemeer drong nog aan voor de aansluitingstreffer, Germanicus leunde achterover en loerde op de counter. Zwartemeer was niet bij machte te scoren. Germanicus trof uit de counter nog twee keer doel zodat het uiteindelijk 4-0 werd.

Germanicus deed wat je moet doen om te winnen en dat is scoren, dat ging Zwartemeer een stuk minder af. Een euvel dat snel verholpen zal moeten worden om in de komende wedstrijden de broodnodige punten te pakken, om te beginnen a.s. zondag thuis tegen Noordster.Back To Top