EEM Groepenkasten

Zwartemeer en Bargeres sluiten seizoen af met remise

Klazienaveen vv Zwartemeer - Bargeres 14-05-2017Klazienaveen – Voor Zwartemeer 1 was het de laatste wedstrijd in het zondagvoetbal van haar bestaan. Menigeen verwachte dan ook dat Zwartemeer nog wel gedreven zou zijn om een mooie prestatie neer te zetten. Het heilige vuur ontbrak echter bij Zwartemeer.

Klazienaveen vv Zwartemeer - Bargeres 14-05-2017

Effectiever

Zwartemeer had wel de gehele wedstrijd het initiatief, maar kon maar zelden tot kansen komen. Bargeres was in de eerste helft daarin een stuk effectiever en kwam al snel op 0-1 door een vrije bal binnen te koppen. Na een halfuur maakte Bargeres zelfs de 0-2 en moest Zwartemeer toch echt wel op zoek naar doelpunten.

Klazienaveen vv Zwartemeer - Bargeres 14-05-2017

Gelijkmaker

Gezim Luli maakte de eerste en Toin Loves maakte in de tweede helft de gelijkmaker. Zwartemeer ging nog wel op zoek naar de overwinning, maar dat lukte niet meer. De betere kansen daarvoor waren voor Bargeres die uit de counter tot 2 keer toe alleen voor Justin Verschoor stonden. Justin keerde echter elke bal en behoedde daarmee Zwartemeer voor een nederlaag.

Zo eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel, welke de boeken in zal gaan als de laatste wedstrijd voor Zwartemeer 1 in het zondagvoetbal.

FC Klazienaveen

Daarmee eindigt het bestaan van Zwartemeer echter niet. Het zal nu verdergaan als FC Klazienaveen in het zaterdagvoetbal. Iedereen wordt alvast een mooie vakantie toegewenst en dat we elkaar volgend seizoen op de zaterdag mogen begroeten.

fc klazienaveen logo fusie vv klazienaveen vv zwartemeerBack To Top