EEM Groepenkasten

Zwartemeer gedegradeerd

vv zwartemeer voetbal klazienaveen selectie 2014 2015Klazienaveen/Nieuw-Weerdinge – Alleen de winnaar van het duel Titan-Zwartemeer zou doorgaan naar de volgende ronde voor promotie/klassebehoud. Alhoewel Zwartemeer gedurende beide wedstrijden de bovenliggende partij was, gaat Titan door. Titan deed namelijk wel datgene waar het om gaat en dat is scoren.

Zwartemeer vergeet te scoren

Het euvel dat Zwartemeer al de gehele afgelopen competitie parten speelde was ook nu weer bepalend. De ploeg uit Klazienaveen bepaalde het spel en Titan was voornamelijk gevaarlijk in de omschakeling. Direct na rust scoorde Titan uit een soortgelijke situatie waar Zwartemeer het in de eerste helft nog liet liggen. Ron Kuper liep uit een counter de verdediging van Zwartemeer eruit en scoorde beheerst. Zwartemeer zette vervolgens alles op de aanval en kreeg ook kansen maar de verdediging van Titan, met een aantal geweldige reddingen van keeper Mark Braams, hield stand. Titan kwam zelfs nog op 2-0 uit een terechte strafschop.

Ondanks verwoede pogingen scoorde Zwartemeer niet en gaat Titan verder met een dubbele wedstrijd tegen Zuidwolde voor promotie naar de 2e klasse. Zwartemeer feliciteert Titan en wenst ze veel succes in de komende duels.

Gedegradeerd

Zwartemeer degradeert na drie seizoenen in de 2e klasse naar de 3e klasse. Voor Zwartemeer is het het verwerken van de teleurstelling, vervolgens de kop leegmaken om na de vakantie een frisse start te kunnen maken in de nieuwe competitie.Back To Top