EEM Groepenkasten

Zwartemeer laat 3 punten liggen bij Twedo

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen/Nieuw-Amsterdam – Zwartemeer heeft Tweede Paasdag 3 dure punten laten liggen bij Twedo in Nieuw-Amsterdam/Veenoord.

Twedo probeerde de boel achterin dicht te houden en vervolgens succes te behalen in de omschakeling. Daar hadden ze al snel in de wedstrijd succes mee. Na 4 minuten werd Bas Kamst alleen voor de keeper gezet en met een bekeken lobje verschalkte hij keeper Justin Verschoor en zette Twedo op 1-0. Op dat moment had Zwartemeer er nog alle vertrouwen in dat de vroege achterstand nog ongedaan gemaakt zou kunnen worden. Maar hoe langer de wedstrijd duurde en een doelpunt van Zwartemeer uitbleef des te meer vertrouwen kreeg Twedo om de punten thuis te kunnen houden.

Vlak voor rust leek Zwartemeer nog op gelijke hoogte te komen met een schot van Lennart Voss, maar de Twedo keeper redde uitstekend.

Zwartemeer komt nog goed weg

Vlak na rust wist Roy Jager met een prima schot Twedo op 2-0 te zetten. Uit een counter werd hij alleen voor de keeper gezet. Dat doelpunt sterkte Twedo nog meer en haalde het geloof op een goede afloop uit het team van Zwartemeer. Zwartemeer probeerde het nog wel in de tweede helft, maar het was het allemaal net niet. Twedo maakte nog de 3-0 door Niek Rabbers en Zwartemeer mocht uiteindelijk blij zijn dat de uitslag niet nog hoger uitviel.

vv Zwartemeer – SVV

Volgende week wacht het thuisduel tegen SVV. Hoog tijd voor Zwartemeer om na 2 opeenvolgende nederlagen het geschonden blazoen te herstellen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top