EEM Groepenkasten

Zwartemeer laat drie punten liggen bij Bargeres

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – In de laatste wedstrijd voor de winterstop moest Zwartemeer aantreden bij Bargeres. Vooral in het begin van de wedstrijd leek het er helemaal niet op dat Zwartemeer hier punten zou laten liggen.

Na een half uur spelen had het zeker al 0-3 voor Zwartemeer moeten staan, maar Zwartemeer scoorde maar niet. Daarbij moet zeker gezegd worden dat de keeper van Bargeres een aantal super reddingen verrichtte. Bargeres kwam amper van haar helft af, maar hield hoop door het uitblijven van doelpunten van Zwartemeer.

“Als je zelf niet scoort…..”

Ook in de tweede helft in feite een zelfde beeld, zei het dat de dadendrang van Zwartemeer wat afnam. En zoals een oude voetbalwet zegt: “Als je zelf niet scoort….” En dat gebeurde dus ook. Uit een vrij trap kon een speler van Bargeres na een uur vrij inkoppen voor de 1-0. Zwartemeer ging vervolgens wel op zoek naar de gelijkmaker, maar het lukte maar steeds niet te scoren. Toen Bargeres ook nog de 2-0 maakte 10 minuten voor tijd was het pleit beslecht. Een wereldgoal trouwens, een schot van bijna eigen helft in het lege Zwartemeer doel. Toin Loves deed nog even de Zwartemeer harten opleven door vlak voor tijd de 2-1 te maken, maar de resterende tijd was voor Zwartemeer te kort om nog iets aan de stand te doen. Een zure nederlaag voor Zwartemeer waar men in Bargeres heel blij mee was.

Winterstop en Protos Weering

Nu rest eerst de winterstop met het Protos Weering zaalvoetbal. Zwartemeer moet op 27 december aantreden in de sporthal in Erica. De mensen die we niet meer zien wensen we alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.Back To Top