EEM Groepenkasten

Zwartemeer laat Gieten ontsnappen met de punten

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – Zwartemeer moest afgelopen zondag aantreden tegen koploper Gieten. Het werd een teleurstellende wedstrijd voor Zwartemeer.

Gieten maakte uit het niets in de 4e minuut al de 0-1. Knappe goal van Jeroen Buurke die vanuit een moeilijke hoek met een verdediger in de rug raak schoot. De rest van de wedstrijd liep Zwartemeer achter de feiten aan. Het miste voldoende overtuiging om Gieten te verslaan.

Samengeknepen billen

Zeker in de tweede helft was de thuisploeg veruit de bovenliggende partij en Gieten was met samengeknepen billen alleen maar bezig met tegenhouden. Zwartemeer kreeg nog wel kansen, maar het was het allemaal net niet. Ging de bal dan toch op doel was er nog de Gieter keeper. Deze tikte nog een zeker lijkend doelpunt uit de bovenhoek. Gieten kwam er bijna niet meer uit, maar uit een spaarzame counter hadden zij ook nog kans op een treffer. Ook zij wisten niet meer te scoren. Zo was op het eind de vreugde bij Gieten groot en de teleurstelling bij Zwartemeer wellicht nog groter. Zwartemeer had drie punten laten liggen en verliest zo de aansluiting met de kopgroep.

Volgende week volgt de 2e ronde van de bekercompetitie, zondagmiddag thuis tegen Sweel.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top