EEM Groepenkasten

Zwartemeer laat het liggen bij Ter Apel

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – Zwartemeer heeft zondag met 2-1 verloren bij Ter Apel en daarmee lijkt het seizoen over voor Zwartemeer.

In een van beide kanten zeer gezapige 1e helft wist alleen Ter Apel het doel te treffen. Via een mooie aanval zetten zij de 1-0 op het scorebord.

Wat meer vuur

In de tweede helft werden de A-junioren Naud Roewen en Thyran Lambers ingebracht door Zwartemeer en daarmee kwam er wat meer vuur in het spel van Zwartemeer. Toen Melroy Hemme dan ook de 1-1 binnen tikte uit een voorzet van Maurice Heine leek het erop dat Zwartemeer erop en over zou gaan. Een tweede doelpunt voor Zwartemeer bleef echter uit. Maurice had nog een beste kans, maar verzuimde alleen voor de ver uitkomende keeper, deze eruit te lopen en te scoren. Ter Apel had ook niet veel kansen maar maakte nog wel een doelpunt en bij een 2-1 stand voor Ter Apel bleef het.

Man-of-the-match

Man van de wedstrijd was de scheidsrechter. Deze floot van beide kanten alles dood en wel zo vaak dat na de wedstrijd zijn fluitje versleten moest zijn. En dat in een wedstrijd waar in feite niets aan de hand was.

Theoretische kans

Voor Zwartemeer rest nog het laatste duel thuis tegen Bargeres. Er bestaat nog een theoretische kans op de periodetitel, maar dan moet Asser Boys hun kampioenswedstrijd verliezen bij Stadskanaal en moet Zwartemeer een zodanig grote overwinning op Bargeres boeken dat het ook op doelsaldo Asser Boys passeert in de periodestand. Dat Zwartemeer gebrand zal zijn de competitie waardig af te sluiten staat buiten kijf. De Zwartemeer supporters zullen in grote getale aantreden om de wellicht laatste wedstrijd van Zwartemeer bij te wonen.Back To Top