EEM Groepenkasten

Zwartemeer lijdt duur verlies bij DVC

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenNieuw-Dordrecht/Klazienaveen – DVC leek donderdagavond meer te beseffen waar het om ging dan Zwartemeer en won het inhaalduel met 3-0.

DVC had veel meer strijdlust dan Zwartemeer en had in de beginfase al een goede mogelijkheid om de score te openen. Daarna trok Zwartemeer het spel wat meer naar zich toe en kreeg kansen maar sprong daar slordig mee om. In de 29e minuut kreeg DVC een terechte strafschop en de teruggekeerde Damian Vos benutte deze voor de 1-0. DVC kreeg vervolgens mogelijkheden om de score te vergroten en dat lukte ze ook vlak voor rust. Een steekbal bereikte een DVC aanvaller in het 5 meter gebied die vervolgens simpel de 2-0 aantekende.

Kansloos

In de tweede helft moest Zwartemeer op zoek naar de aansluitingstreffer en deed dat ook. Kansen waren echter zeer spaarzaam. DVC leunde achterover met een comfortabele 2-0 voorsprong. Het spel speelde zich de gehele 2e helft voornamelijk af op de DVC helft, maar echt gevaarlijk werd het voor DVC niet. De sporadische kansen die Zwartemeer zich nog creƫerde waren een prooi voor de DVC keeper met een aantal goede reddingen. Toen DVC uit een counter vlak voor tijd de 3-0 maakte was de wedstrijd gespeeld. Zwartemeer is met de nederlaag kansloos om de 2e periode nog te winnen en dat was nog het meest pijnlijk voor Zwartemeer.

Tijd om de rug te rechten voor het duel van aanstaande zondag bij koploper Raptim.Back To Top