EEM Groepenkasten

Zwartemeer ontvangt Asser Boys voor eerste thuiswedstrijd van het seizoen

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Aanstaande zondag speelt vv Zwartemeer haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het ontvangt dan Asser Boys om 14.00 uur op Sportpark de Planeet.

Beide ploegen begonnen het seizoen goed met een overwinning. Asser Boys versloeg op eigen terrein SVV’04 met 3-1 en Zwartemeer was uit met 1-0 te sterk voor CEC.

Terug in de tijd

Kijkend naar de historie tussen beide verenigingen moeten we terug in de tijd en wel naar het seizoen 2005/2006. In dat seizoen speelden beide clubs voor het laatst in competitieverband tegen elkaar. Thuis wist Zwartemeer te winnen met 2-0 maar uit in Assen werd er met 1-0 verloren door een benutte strafschop van Franky Tomatala.

Graadmeter

Gezien de voorbereiding van beide ploegen en de winst in de competitie mag de wedstrijd van aanstaande Zondag al worden gezien als een heuse graadmeter. Beide ploegen verloren slechts eenmaal in hun voorbereiding. Asser Boys verloor met 2-1 van Nieuw Buinen en Zwartemeer ging met diezelfde cijfers onderuit tegen Germanicus. Het beloofd dan ook een leuke wedstrijd te worden. Dit alles a.s. Zondag vanaf 14.00 uur op Sportpark de Planeet.

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top