EEM Groepenkasten

Zwartemeer ontvangt Hodo tijdens laatste wedstrijd van de reguliere competitie

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Aanstaande zondag komt HODO uit Hollandscheveld op bezoek bij vv Zwartemeer voor de laatste wedstrijd van het seizoen wat betreft de competitie.

De wedstrijd die onder leiding zal staan van dhr. Ottens gaat voor Zwartemeer nog om de 3e periode. Het heeft hierin evenveel punten als Stadskanaal maar een mindere doelsaldo. Stadskanaal ontvangt deze dag kampioen Raptim, dat dit seizoen slechts 2 nederlagen leed! Kortom voor beiden een belangrijke wedstrijd in strijd om de naderende nacompetitie.

Nacompetitie

Zoals gezegd kunnen zowel Zwartemeer als Stadskanaal nog de 3e periode winnen aanstaande zondag. Zwartemeer is echter al zeker van deelname aan de nacompetitie daar SVV’04, de nummer 3 in de 3e periode, enkel bij verlies van zowel Stadskanaal als Zwartemeer nog een periode kan pakken. Het zal dan zelf moeten winnen met een ruim aantal doelpunten verschil van vv Sleen. In dit geval zal Zwartemeer als nummer 2 van de competitie eindigen en daarmee de periode van kampioen Raptim overnemen. Indien Zwartemeer deze 1e periode overneemt speelt het tegen periodekampioen 2 van de 3e klasse C. Voor deze ticket strijden momenteel nog Velocitas en Wildervank. Mocht Zwartemeer de 3e periode weten te pakken, dan speelt het tegen de Forward GSAVV, dat de 1e periode wist te pakken in de 3e klasse C.

Feest

Reden genoeg voor Zwartemeer om er a.s. zondag een feest van te maken op Sportpark de Planeet. Naast het al behaalde nacompetitie voetbal van het eerste elftal, werd onlangs Zwartemeer 2 kampioen van de 2e klasse. Ter gelegenheid van dit kampioenschap zullen de mannen van trainer Johan Sikkes voorafgaand aan het duel met HODO gehuldigd worden door het bestuur van Zwartemeer. Naast deze huldiging zal DJ en Zanger Frank Rocks na afloop van de wedstrijd het publiek trakteren op een gezellige middag/avond in de kantine.

Kortom, redenen genoeg om a.s. zondag (1e Pinksterdag) naar Sportpark de Planeet te komen! Aanvang 14.00 uur met hiervoor dus de huldiging van het 2e elftal.

Sport


Back To Top