EEM Groepenkasten

Zwartemeer ontvangt koploper Raptim

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Aanstaande zondag valt er opnieuw een spannend duel in de 3e klasse D te noteren. In Klazienaveen wordt om 14.00 uur het duel tussen Zwartemeer en Raptim gespeeld, de huidige nummer 3 tegen de koploper.

Raptim pakte twee weken terug verdienstelijk de eerste periode in de competitie en daarom zijn de mannen van oud Zwartemeer trainer Henk Veenhof verzekert van nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.

Beker

Onlangs speelden beide ploegen al een keer tegen elkaar, toen voor de beker. In Klazienaveen kwam Raptim destijds op een 0-2 voorsprong maar zag deze in de tweede helft ongedaan gemaakt worden door 2 treffers van Leon Rijfkogel.

Voor Zwartemeer is de wedstrijd tegen Raptim een belangrijke, bij winst kunnen de mannen van Andre Steenhuis en Jans Zwiers terug komen tot 3 punten achterstand op Raptim met daarbij de wetenschap dat het nog een inhaalduel tegoed heeft tegen Twedo. Wint Zwartemeer ook dat duel kan het gelijk komen met de Coevordenaren en dus op een gedeeld 1e plaats komen in de 3e klasse.

Onze Club

Net als tijdens de bekerwedstrijd tussen beide clubs, komt ook ditmaal RTV Drenthe langs om beelden te maken van de wedstrijd. Deze beelden zullen vanaf zondagavond 18.35 uur te zien zijn op RTV Drenthe.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top