EEM Groepenkasten

Zwartemeer ontvangt Sleen voor 2e ronde KNVB beker

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Nadat vv Zwartemeer in de eerste knock-out ronde van de KNVB beker vv Raptim versloeg, treedt het aanstaande donderdag thuis aan tegen vv Sleen. Evenals de voorgaande wedstrijd betreft het twee ploegen die elkaar kennen vanuit de reguliere competitie. In Klazienaveen wordt er om 20.00 uur afgetrapt voor een plaats in de volgende ronde.

Competitie

Beide ploegen stonden dit seizoen al eens eerder tegen over elkaar voor de competitie. In Klazienaveen was het de thuisploeg dat met 2-0 te sterk was voor de ploeg uit Sleen. Goals kwamen van de voeten van Melroy Hemme en Lennart Voss. Beide ploegen presteren tot nu toe goed in de competitie en zitten elkaar qua punten op de hielen. Zwartemeer heeft 1 punt meer als de ploeg uit Sleen en heeft nog een wedstrijd extra in te halen waardoor de marge vergroot kan worden naar 4 punten verschil.

In de vorige bekerwedstrijd trok Zwartemeer uiteindelijk aan de langste eind door via strafschoppen Raptim te verslaan. Beloofd het ditmaal wederom een thriller te worden?

Kunstgras

Indien door het slechte weer het hoofdveld onbespeelbaar is, zal het duel plaats vinden op het kunstgrasveld op Sportpark “De Planeet”. Deze regel is door de KNVB doorgevoerd voor de bekerwedstrijden.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top