EEM Groepenkasten

Zwartemeer organiseert 8e editie Tonny Roosken bokaal

tonny roosken bokaal vv zwartemeer klazienaveenKlazienaveen – Zondag 28 juni houdt Zwartemeer weer de traditionele strijd om de Tonny Roosken bokaal op Sportpark De Planeet in Klazienaveen. Het toernooi kenmerkt zich door een mix aan deelnemers. Vrouwen, mannen en jeugd in één team, waar de gezelligheid en sportiviteit van afstraalt. Ook aan de kleintjes is gedacht, hiervoor is een springkussen aanwezig. Elke ploeg is welkom, zowel voetbal- als bedrijfsteams.

Dit unieke toernooi is ook voor de toeschouwers altijd weer enorm gezellig. Iedereen is van harte welkom om dit gezellige spektakel zelf mee te maken, of het nou in of aan het veld is.

Aftrap door Tonny Roosken

Er wordt gespeeld op een kwart veld met wedstrijdjes van 15 min. Elk team bestaat uit 4 veldspelers en 1 keeper en er mag doorlopend gewisseld worden. De aanvang op zondag 28 juni is om 9.30 uur en de officiële aftrap zal rond 10.00 uur gebeuren door Tonny Roosken zelf. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en de finale is om circa 17.00 uur. Bij voldoende belangstelling wordt er na afloop een barbecue georganiseerd met muzikale omlijsting.

vv Zwartemeer hoopt ook jou dit jaar weer te mogen begroeten!!

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top