EEM Groepenkasten

Zwartemeer speelt gelijk bij Dalen: 1-1

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen/Dalen – vv Zwartemeer heeft zondag gelijk gespeeld uit bij koploper Dalen. Uiteindelijk een terechte remise, waarbij net zo goed de volle winst naar 1 van beide teams had kunnen gaan.

Beide ploegen wisten zich weinig kansen te creƫren en veelal stonden dan beide doelmannen een verder succes in de weg. In de eerste helft was Dalen de ploeg met het meeste balbezit maar Zwartemeer gaf goed partij. Met een aantal kopballen was Dalen gevaarlijk, maar wist daaruit niet te scoren. Zwartemeer was vooral gevaarlijk in de counter. Maurice Heine kon een keer alleen op de keeper afgaan, maar werd daarbij neergehaald. De scheidsrechter liet vervolgens doorspelen. Dalen kwam op 1-0 vlak voor rust. De Zwartemeer defensie kreeg de bal niet uit hun strafschopgebied en uiteindelijk belandde die voor Joris Lentz die Dalen op voorsprong schoot. Zo werd er gerust met 1-0.

Gelijkmaker

Na rust was het Zwartemeer dat de toon zette en nadrukkelijk op zoek ging naar de gelijkmaker. Die kwam al snel na rust. Melroy Hemme kreeg een vrije bal te nemen op 10 meter buiten het strafschopgebied. Zijn niet al te harde schot werd wellicht nog licht getoucheerd, maar viel vervolgens binnen voor de gelijkmaker. Zwartemeer kreeg vervolgens nog een aantal mogelijkheden om te scoren, maar wist voorin elkaar onvoldoende te vinden of ging te gehaast met de mogelijkheid om. Op het eind van de wedstrijd was het Dalen dat weer een overwicht kreeg en op jacht ging naar de overwinning. Die leek er ook bijna te komen toen ze scoorden maar het doelpunt afgekeurd werd wegens buitenspel. Zo bleef het uiteindelijk bij een terechte remise.

Zwartemeer mag volgende week aantreden tegen de nieuwe koploper en wel thuis tegen Gieten.Back To Top