EEM Groepenkasten

Zwartemeer stapt enigszins ontevreden van het veld af

vv zwartemeer 2 seizoen 2015-2016Klazienaveen – Zwartemeer was er alles aan gelegen om de achterstand op koploper Raptim te verkleinen en Raptim leek te zijn gekomen om niet te verliezen.

Zo ontspon er zich een duel met weinig kansen over en weer. Beide keepers hadden eigenlijk weinig te doen en de verdedigingen van beide partijen lieten nauwelijks een bal door. In de eerste helft waren de partijen wat meer in evenwicht maar had Zwartemeer de beste kansen. Een schot van Jesse Habing kon door de Raptim keeper uit de korte hoek worden gehouden en een schot van Bas de Jonge belande op de kruising. In de tweede helft was het overwicht voor Zwartemeer groter en was het eigenlijk wachten op een doelpunt van Zwartemeer. Deze viel echter niet.

Gevoel

In de slotfase had Raptim zelfs de beste kans uit een counter. Maar ook zij wisten het doel niet te treffen. Zo eindigde de wedstrijd in 0-0 en stapte Raptim met een beter gevoel het veld af dan Zwartemeer.

Nu is het eerst winterstop voor de groep van André Steenhuis en Jans Zwiers, beide trainers zijn afgelopen week met Zwartemeer een tweejarige verlenging van hun contract overeengekomen, op 24 januari wacht de thuiswedstrijd tegen CEC, de ploeg die dit weekend plaats drie in de competitie overnam van Zwartemeer. Vanuit deze plek wenst Zwartemeer één ieder fijne feestdagen en een voorspoedig 2016.Back To Top