EEM Groepenkasten

Zwartemeer verliest, Staphorst bekert verder

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – Voor de beker moest Zwartemeer aantreden voor de wedstrijd thuis tegen hoofdklasser Staphorst. Staphorst is de bekerwinnaar van vorig seizoen en was er alles aan gelegen om ook nu verder te komen in de beker.

Het was jammer dat de regen met bakken uit de lucht viel, want zeker in de eerste helft was het een leuke wedstrijd. Uiteraard een overwicht voor Staphorst, maar Zwartemeer hield knap stand. Staphorst maakte de 0-1 in de 17e minuut, maar nog geen 5 minuten later maakte Maurice Heine met een schitterend schot de gelijkmaker. Zo moest Staphorst weer op zoek naar de voorsprong en dat lukte ze pas in de 37e minuut om kort daarna de 1-3 te maken. Daarmee leek Zwartemeer echter niet gebroken want weer Maurice Heine schoot vlak voor rust de 2-3 binnen.

Beter

Na rust kon Zwartemeer het niet meer helemaal belopen zeker toen vlak na rust de 2-4 viel. Staphorst liep vervolgens nog uit naar 2-7 maar verder kwam het niet meer. Hiermee had Zwartemeer het beter gedaan dan buurman Klazienaveen, dat een aantal weken terug in de beker met 8-0 van Staphorst had verloren, maar ook Zwartemeer moest haar meerdere erkennen in Staphorst.Back To Top