EEM Groepenkasten

Zwartemeer verliest thuis van Twedo

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer speelde op zaterdagavond tegen het nog puntloze Twedo. Twedo ging echter wel met hun eerste 3 punten naar huis.

Op basis van de tweede helft was dat ook verdiend voor Twedo. Twedo begon fanatiek aan de wedstrijd, maar geleidelijk nam Zwartemeer het heft in handen en had op voorsprong moeten komen. Een kopbal werd door Twedo maar net voor de lijn weggehaald, een schot ging maar rakelings voor het Twedo doel langs en Gezim Luli kon alleen op de keeper afgaan, maar zijn schot ging naast. Uit een counter dacht Twedo op 0-1 te komen, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel, de betreffende speler kwam teruglopen uit buitenspelpositie.

Licht overwicht

In de tweede helft was er een overwicht voor Twedo. Zwartemeer dwong nauwelijks meer iets af en de 0-1 door Kristiaan Tinge was dan ook verdiend. Hij nam een bal uit een voorzet ineens op de schoen om onhoudbaar raak te schieten. Zwartemeer probeerde vervolgens nog wel wat aan de stand te doen, maar was te onmachtig voorin. Zo leed Zwartemeer haar eerste nederlaag van deze competitie en kan het de rug rechten om volgende week uit bij koploper Dalen een goede prestatie neer te zetten.Back To Top