EEM Groepenkasten

Zwartemeer verliest van feller SVV

Voetbal vereniging vv Zwartemeer KlazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer speelt nooit haar beste wedstrijden tegen SVV en gisteren was daarop geen uitzondering. SVV was over de gehele wedstrijd veel feller en troefde Zwartemeer af op strijdlust.

In tegenstelling tot Zwartemeer leek SVV wel te beseffen wat er gebracht moet worden als het voetballend niet wil lukken. Voetballend was het van beide zijden helemaal niet best, maar SVV compenseerde dat met een ruime portie werklust.

Voorsprong

Zwartemeer kwam nog wel op voorsprong in de 13e minuut door Maurice Heine. Een kwartier later had SVV echter al de gelijkmaker binnenliggen. Aan het eind van de eerste helft en ook weer aan het begin van de tweede helft kreeg Marc Dekker goede kansen om Zwartemeer weer op voorsprong te zetten maar dat lukte hem niet. Zoals zo vaak valt de goal dan wel aan de andere kant en Mark Heijnen zette SVV op een 1-2 voorsprong in de 55e minuut.

Schaamrood op de kaken

Tot ieders verbijstering liet de scheidsrechter in de 65e minuut een duidelijk buitenspel doelpunt van SVV doorgaan. Vriend en vijand gaven aan dat het buitenspel was, ook de grensrechter van Zwartemeer, maar op onverklaarbare wijze kende de scheidsrechter de 1-3 toe. Even later kon eerst Armando Vink met direct rood vertrekken, niet veel later gevolgd door Marc Sulmann. Met 11 tegen 9 wist SVV nog de 1-4 te maken en daarmee verdiend de drie punten mee te nemen naar Schoonebeek. Zwartemeer bleef achter met het schaamrood op de kaken.

Volgende week wacht de uitwedstrijd naar TEVV met scheidsrechter Bram Souisa. Duidelijk is wat er te wachten staat en Zwartemeer zal uit een heel ander vaatje moeten tappen om een resultaat uit Tweede Exloërmond mee te nemen.Back To Top