EEM Groepenkasten

Zwartemeer verliest van HODO op koude zondagmiddag

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – In een vrijwel kansen-loos duel voor beide teams verliest Zwartemeer van HODO met 1-2 in de laatste reguliere thuiswedstrijd van de competitie. Er stond voor beide ploegen nagenoeg niets meer op het spel en dat was aan het vertoonde spel ook te zien.

Koude middag

Zwartemeer kwam nog wel op een vlotte voorsprong door Jesse Habing door een grote fout in de HODO defensie maar daarna was HODO de ploeg met het meeste balbezit. Kansen waren er voor beide teams echter nauwelijks zodat het voor de supporters vooral een koude middag was. In de 28e minuut maakte HODO gelijk door een afstandsschot en ruim in de 2e helft maakte HODO de 1-2 uit een soort kluts-situatie voor het Zwartemeer doel. Zwartemeer zette daarna nog wel enigszins aan om de gelijkmaker te maken maar het leidde niet meer tot gevaarlijke situaties voor het HODO doel. Zo bleef het bij een 1-2 nederlaag voor Zwartemeer. Zwartemeer eindigt daarmee op de derde plaats in de ranglijst en neemt de 1e periode over van Raptim. Volgende week zondag wacht het na-competitieduel uit bij Velocitas in Groningen. Die donderdag daarop volgt de return.

zwartemeer 2, huldiging

Huldiging Zwartemeer 2

De zondag werd nog wel enigszins feestelijk door de huldiging van Zwartemeer 2. Zij hadden twee weken geleden het kampioenschap bereikt in de 2e reserve klasse. Voor aanvang van de wedstrijd van Zwartemeer 1 kregen zij een kampioensschaal uitgereikt.Back To Top