EEM Groepenkasten

Zwartemeer wint bij HODO

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Op deze koude en natte zondagmiddag heeft Zwartemeer met 3-1 gewonnen bij HODO.

Zwartemeer stond achterin goed en gaf nauwelijks wat weg. HODO was ook niet bij machte om het Zwartemeer lastig te maken. De ploeg uit Klazienaveen had derhalve een veldoverwicht, maar kon voorin ook maar moeilijk gevaarlijk worden. De eerste kans was voor Leon Rijfkogel die een kopbal echter niet de goede richting kon geven. In de 25e minuut was het wel raak. Melroy Hemme legde de bal uit een vrije trap bij de tweede paal die eenvoudig door Maurice Heine kon worden binnengewerkt.

Na rust

Gelijk na rust werd de score verdubbeld door Gezim Luli: 0-2. Zijn mislukt lijkende voorzet viel precies in de uiterste hoek binnen of was het zijn bekeken schot dat perfect doel trof ? In de 70e minuut maakte Jesse Habing de 0-3. Uit een mooie combinatie stond hij alleen voor de keeper en rondde koelbloedig af met een diagonaal schot.

Een slippertje achterin bij Zwartemeer gaf HODO nog de gelegenheid om de 1-3 te maken. Thyran Lambers schoot vervolgens nog een keer op de deklat, maar de stand bleef ongewijzigd. Zwartemeer nam de drie punten mee naar Klazienaveen en klimt naar de 2e plek op de ranglijst. Volgende week wacht het thuisduel tegen Protos.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top