EEM Groepenkasten

Zwartemeer wint bij SVV

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – De wedstrijd bij SVV was weinig sprankelend. Beide ploegen grossierden in verkeerde passes en daardoor ontstond een zeer rommelige wedstrijd.

Zwartemeer had in de eerste helft een licht overwicht, maar kansen vielen aan beide kanten nauwelijks te noteren. De kansen die er wel waren werden zeer slecht uitgespeeld. Zo produceerde de spits van SVV alleen voor de keeper een slap schot dat geen probleem was voor doelman Justin Verschoor.

In de tweede helft liet Zwartemeer wel een goede aanval zien. Gezim Luli mocht oprukken via rechts en zijn goede voorzet werd perfect door Leon Rijfkogel binnengekopt voor de 0-1. SVV probeerde vervolgens wat aan de achterstand te doen. Zwartemeer liet zich terugdringen maar kwam nauwelijks in gevaar. Justin Verschoor sloeg nog 1 keer een bal uit de korte hoek uit een vrije trap van SVV. In de slotfase kopte Marc Heijnen nog een keer over het Zwartemeer doel. Gescoord werd er echter niet meer. Zwartemeer nam de drie punten mee naar Klazienaveen. De wedstrijd moet maar snel vergeten worden.

Volgende week wacht het thuisduel tegen koploper Raptim.

Zwartemeer 2

Zwartemeer 2 won zondag met 2-1 van Protos 2 waarbij de winnende treffer in de laatste seconde viel. Aangezien koploper Stadskanaal 3 verloor is Zwartemeer 2 nu koploper. Zwartemeer moet volgende week zondag aantreden bij Stadskanaal 3, bij winst is de 1e periodetitel binnen. De mannen van Zwartemeer 2 rekenen op een mooie supportersschare voor de morele ondersteuning.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top