EEM Groepenkasten

Zwartemeer wint bij Twedo voor de 4e keer op rij: 0-2

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – Zwartemeer wist ook afgelopen zaterdagavond bij Twedo te winnen en boekte zo haar 4e overwinning op rij: 0-2.

De wedstrijd bij Twedo werd op zaterdagavond gespeeld. En dat het ’s avonds behoorlijk afkoelt was te merken. Een gure wind maakte het voor de toeschouwers een behoorlijk koude bedoening. Daarbij schotelden beide ploegen de toeschouwers ook nog een slechte pot voetbal voor. Beide ploegen grossierden in foute passes en daardoor was het aantal spannende momenten op 1 hand te tellen.

Slecht afgerond

Zwartemeer kwam al na 10 minuten op voorsprong. Slecht uitverdedigen van Twedo bracht Melroy Hemme in balbezit binnen de 16 van Twedo. Zijn schot kon nog worden gestopt door de Twedo-keeper maar de rebound was voor – wie anders dan – Maurice Heine, die de 0-1 maakte. Twedo ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar was nauwelijks gevaarlijk. De enkele mogelijkheid die al ontstond werd door Twedo slecht afgerond. Zwartemeer kreeg vlak voor rust nog een grote mogelijkheid om op 0-2 te komen, maar dat kon de keeper van Twedo nog net voorkomen.

Niet beter

In de tweede helft werd het veldspel er niet beter op. Twedo was voorin onmachtig en ook Zwartemeer bakte er niet veel van. Toen 10 minuten voor het einde Nick Hoorn zijn goede spel beloonde met de 0-2 was de wedstrijd gespeeld. Twedo geloofde er niet meer in. Zwartemeer probeerde de voorsprong wel te vergroten, maar dat lukte echter niet meer. Zo gingen de 3 punten mee naar Klazienaveen en boekte Zwartemeer haar 4e zege op rij, waaronder vorige week van koploper Dalen.

Door deze overwinning staat de ploeg uit Klazienaveen nu op een 4e plaats, met 34 punten uit 19 wedstrijden, 2 punten achter nummer 3 Stadskanaal en 5 punten achter nummer 2 Dalen.

Volgende week

Volgende week zondag wacht Zwartemeer het thuisduel tegen Musselkanaal.Back To Top