EEM Groepenkasten

Zwartemeer wint met de hakken over de sloot van LEO

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – vv Zwartemeer heeft zondag met de hakken over de sloot gewonnen van LEO, nadat het een riante 3-0 voorsprong uit handen gaf.

Nog nooit hadden Zwartemeer en LEO elkaar in wedstrijdverband getroffen. Voor beide teams was het dus eerst wat aftasten in de wedstrijd, waarna Zwartemeer langzaam de overhand nam. Het spelpeil van beide ploegen was niet geweldig, maar dat belemmerde Zwartemeer niet om te scoren.

Al in de 22e minuut maakte Sander Nijstad zijn 1e doelpunt voor Zwartemeer. Niet veel later volgde de 2-0 door Gezim Luli. Na deze goal moest de keeper van LEO zich laten vervangen door een veldspeler. Deze kreeg niet veel later de 3-0 door Maurice Heine te verwerken. Hiermee leek Zwartemeer op rozen te zitten en leek uit te kunnen lopen naar een hoge score. Niets bleek echter minder waar.

Bedenkelijk niveau

In de tweede helft zakte het spelpeil van Zwartemeer naar een bedenkelijk niveau. Het creƫerde nog wel kansen, maar ging daar slecht mee om. LEO probeerde er nog het beste van te maken en kwam zowaar op 3-1 in de 61e minuut. Dit doelpunt was voor hen een steun in de rug, te meer daar ze ook nog de 3-2 maakten in de 70e minuut. LEO ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker maar dat liet Zwartemeer niet meer gebeuren. De drie punten werden in Klazienaveen gehouden.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Twedo die op zaterdagavond 1 oktober om 19.30 zal worden gespeeld.Back To Top