EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer wint op de valreep van Titan

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer heeft afgelopen zondag op de valreep gewonnen van Tital door een doelpunt van Maurice Heine in de slotminuut van de wedstrijd.

Maurice Heine maakte in de slotminuut de winnende treffer. Met een harde kopbal – zijn specialiteit – liet hij de keeper van Titan volstrekt kansloos. Waar Titan in de eerste helft het betere van het spel had, was Zwartemeer na rust beter.

In de matige wedstrijd kon het beide kanten op al waren wederzijds de kansen op de vingers van één hand te tellen. Beide ploegen kregen gedurende de wedstrijd zegge en schrijve 2 scoringskansen, gelijk verdeeld over beide helften. Titan kreeg in de eerste helft de beste kans. Een ogenschijnlijk niet te missen kans werd wild over geschoten, terwijl een kopbal van Maurice Heine toen nog rakelings over ging.

Iets beter Zwartemeer

Gerust werd er dan ook met een 0-0 stand.

Zoals gezegd, in de 2e helft een iets beter Zwartemeer, doch de eerste kans was weer voor Titan. Een vrije trap van Titan werd door keeper Justin Verschoor subliem uit de bovenhoek geranseld. Toen iedereen zich al verzoend had met een 0-0 eindstand, dachten Melroy Hemme en Maurice Heine daar anders over. Een voorzet op maat van Melroy bereikte Maurice, wiens harde kopbal onhoudbaar tegen de touwen plofte. Even later floot de scheids af en was de winst voor Zwartemeer een feit.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen LEO (Loon) op het programma.Back To Top