EEM Groepenkasten

Zwem4Daagse in het Geert Vosbad in Erica

Geert Vos bad Erica zwembad Zwem4DaagseErica – De jaarlijkse Zwem4Daagse in het Geert Vos Bad in Erica is dit jaar in de week van 9 t/m 13 juli. Deze sportmeerdaagse is voor iedereen die van bewegen in het water houdt.

4 Dagen zwemmen

Het gaat om 4 dagen zwemmen. Per dag wordt er een afstand van 250 0f 500 meter afgelegd; 250 m voor de jongste jeugd en senioren. De overige deelnemers zwemmen 500. Aan het eind ontvangt iedereen een prestatiemedaille.

Sponsors

De basisschooljeugd zwemt in schoolverband en hun deelname is gekoppeld aan een sponsordoel. De opbrengst hiervan wordt geschonken aan een dorpsactiviteit met en educatief karakter. Ideeën hiervoor worden door de dorpsraad verzameld en uitgekozen.

Diverse activiteiten

De hele week zijn er verder leuke activiteiten in en rondom het water. De leszwemmers bijten op maandag het spits af door gekleed en/of gesminckt van start te gaan. Op dinsdagavond komen duikers een demonstratie geven en mogen kinderen ook ervaren hoe dat in z’n werk gaat. Verder in de week zullen diverse sportverenigingen aanwezig zijn, aquaballen om op het water te lopen, en springkussens. Op vrijdag bij de afsluiting is de scouting aanwezig en worden de medailles uitgereikt.

Meedoen aan dit zwemspektakel kost € 4,00 of € 8,00 (voor niet abonnementhouders). Je kunt je opgeven bij het zwembad.

Geert Vosbad

Veenschapswijk 5
7887 Erica
Telefoon: (0591) 30 14 68
Website: www.geertvosbad.nl
Facebook: Geert Vos Bad Erica

(Bron/Afbeelding: Mariëlle Hensums)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top